Loonbeleid.

Begrijpt u nog wat wel of niet kan op vlak van tewerkstelling? Wij volgen het voor u op. Want naast een correcte en tijdige loonverwerking, krijgt u helder advies waar u echt iets aan hebt. U kan rekenen op een vaste en ervaren contactpersoon, die uw bedrijf kent.

Mochten wij de regels bepalen, dan mocht u van ons elke medewerker op een andere manier belonen. Helaas is er in België niet veel ruimte voor een creatieve en persoonlijke verloning. Toch zijn er manieren om binnen het wettelijk kader een loonbeleid op maat van uw kmo op te stellen. We maken u graag wegwijs in wat wel en niet kan. Ook koppelen we het loonbeleid aan de strategische doelstellingen van uw organisatie, zodat u zichzelf niet vastrijdt als het wat minder goed gaat.

Waarmee kunnen we u helpen?

01

Toetsing van uw huidige payroll aan het wettelijk kader en praktisch advies om aan te passen indien nodig.

02

Optimalisatie van uw huidig beleid.

03

Direct toepasbaar advies over vaste en variabele verloning.

04

Ook voor u als zaakvoerder geven we advies en tips ter optimalisatie.

Loonverwerking.

Natuurlijk verwacht u dat de lonen correct en tijdig worden berekend. Wij ook!
Wij leggen de lat hoog. U krijgt bij ons een uitmuntende service, die verder gaat dan het verwerken van prestaties en aanleveren van loonbrieven. U kiest à la carte welke dienstverlening u van ons wenst. Daarbij kiest u zelf hoeveel u aan ons uitbesteedt.

Wij vinden het belangrijk om uw bedrijf grondig te leren kennen. We starten de samenwerking dan ook steeds met een grondige kennismaking en een audit van uw personeelsadministratie.